Sunday, September 4, 2011

Evides toertocht 2011

Nadat we  tot tweemaal toe de toertocht hadden uitgesteld vanwege het onvoorspelbare Nederlandse weer is het dan toch nog gelukt om de Evides toertocht 2011 te rijden en wel met zeer warm weer. De groep bestond uit 7 motors wat zowat de helft was van de inschrijvingen. Vanwege het verschuiven van de datum konden sommigen niet meer mee. De groep was kleiner maar qua rijden is dat zeker niet erg. Het was een leuke compacte groep met leuke mensen en leuke verhalen. Zo werd een verhaal gebracht over het "affikken van een berm met gras :) " enz enz...

Bikkels on the road :)

De tocht had vele mooie wegen en uitzichten maar het tempo lag te laag. Dit kwam doordat de voorrijder aan iets te voorzichtig was omdat we met een groep reden. Dit zal volgend jaar wel weer terug prima zijn aangezien het dan terug de vaste persoon is.
Dat neemt niet weg dat het een zeer mooie dag was en met ruim 410km op de teller en meer dan 9uur rijtijd en fors dagje sturen. Dit zijn getallen die we 's avonds tijdens een bbq met een glimlach bespraken :).
Op naar de toertocht van 2012 en dan waarschijnlijk terug aan "onze kant van het kanaal"...

De 3 Zeeuws-Vlaamse deelnemers...(lees: BIKKELS :D )