Saturday, February 25, 2012

Motorbeurs Utrecht 2012

Vandaag naar de motorbeurs in Utrecht geweest. Besloten om met de auto te gaan wat de volgende keer zeker per motor zal gaan. Dik uur in file gestaan en uiteindelijk besloten om de auto zo'n 2,5km van de beurs te parkeren en te voet verder te gaan (onze work-out ook weer achter de rug :) ).
Bij de ingang van de jaarbeurs zagen we dat er twee beurzen waren wat waarschijnlijk ook de oorzaak was van de drukte op de weg.


Het mooie was dat je links naar de trouwbeurs ging en rechts naar de motorbeurs wat een komisch zicht was.
Eenmaal op de motorbeurs kregen we zoals verwacht veel informatie en acties van alles wat maar over motors gaat (precies een motorbeurs ;) ). De afdeling die wij in het begin bezochten was ook meteen de belangrijkste voor ons namelijk hotels en organisaties voor reizen naar en in de vele motor-walhalla's.
Doe mij die met de gekleurde glazen maar...
Na het bewonderen van het vele moois en nog eens een "testzit" op de FZ8 gevolgd door een Bavaria en een vette hap hebben we toch zonder noemenswaardige aankoop de beurs verlaten.
Hierna nog wat gedronken in cafe Ollivier in Utrecht (is omgebouwde kerk).
Skyline Utrecht station
Uiteindelijk een goede dag gehad met een lading folders, informatie en ook vooral tips voor de aankomende vakantie.
Gaan we volgend jaar terug naar de motorbeurs in Utrecht? => wel als het met de motor kan :).

3 comments:

  1. Hoe beviel de "testzit" op de fz8?

    ReplyDelete
  2. die beviel goed :) , een te verwachten verschil is de bredere tank en de hoek van het stuur lijkt ook anders maar niet zozeer slechter...hoop hem ook eens te zien met een kuip erop.

    ReplyDelete
  3. die beviel goed :) , een te verwachten verschil is de bredere tank en de hoek van het stuur lijkt ook anders maar niet zozeer slechter...hoop hem ook eens te zien met een kuip erop.

    ReplyDelete