Saturday, May 26, 2012

1/2 night and day @ Luxemburg, Bitburg, Echternach and Hasselt

Dit weekend een overnachting gehad in Luxemburg.
Vrijdag 25-05-2012 om 17:00u aangekomen in hotel Dimmer. Vriendelijke ontvangst en alles ziet er prima uit. Niet overdreven Luxe maar gewoon alles netjes.
Koffers op kamer geknikkerd en snel op terras voor wat Cola Light (die was voor moeders de vrouw :) .
Hierna korte verkenning van het dorpje met behulp van een zon op vol vermogen.
Omgeving bij het hotel
Cafe Wies, Qashqai en een motor...hhhmmm
Na een lekker bad de voeten onder de tafel en lekkerrr eten vergezeld van Duits bier. Daarna een meer bezocht en wat toeristische gebouwen in Echternach. Echternach is een mooie en niet al te grote stad met veel aandacht voor sport en cultuur. Cafe-sport is eigenlijk ook een combinatie van sport en cultuur he! ;)
goed zo Pietertje ;), gekke vogel
moeders de vrouw
Om 12u richting Bitburg waar we de auto gratis kunnen stallen wat tegenwoordig eerder een uitzondering is. Ter plaatse rust met spaghetti en natuurlijk een Bitburger met een nog harder brandende zon in the sky.
tja, die Duitsers...;)
Na het bezoek aan Bitburg alvast een eind richting huis gereden en onderweg besloten om nog eens naar Hasselt te rijden. Hier hebben we de massa mensen in de winkelstraten nog wat verder aangevuld als ook de bierdrinkende mensen op het terras :).
In de ondergrondse parking in Hasselt trouwens nog een grappig contrast gezien. Vrouwenparkeersplaatsen (ja die zijn groter :) ) en een Mustang GT (doe mij die maar)