Sunday, May 6, 2012

Motortoertocht Hulst 2012

Aangezien het weer vorig jaar het feest verpeste van de eerste motortoertocht van Hulst, was het dit jaar iets beter. Om 10:30u inschrijven aan de markt van Hulst, de GPS werd geladen met de toertocht en het gas erop.
Bij de eerste meters blijkt al dat het laden van de gps niet goed is verlopen dus dan de pijlen maar volgen.
Ik ging er van uit dat het veel bekend terrein zou zijn aangezien het in de buurt is maar achteraf toch nog veel nieuwe "roadszzz" gezien.


Toertocht was prima en het weer ook afgezien van de temperatuur van 10 graden. Met thermo-kleding aan was dit gelukkig geen probleem.Bij de eerste stop (ongeveer 80km gereden) blijkt dat een groot deel van de deelnemers (waaronder wij) de pijlen hebben gevolgd van een Belgische toertocht. De pijlen lijken op elkaar maar zijn kleiner.
Op zich niks mis mee aangezien het een mooie tocht was.


Na de stop bleven we dan maar de Belgische pijlen volgen en een tijdje later sloten we weer aan bij de Nederlandse versie. Die hebben we niet volledig uitgereden omdat de plaatsing van de pijlen niet altijd even duidelijk was maar dan hebben we het laatste stuk maar verzonnen wat bestond uit een terrasje bij "De Griete" in Terneuzen en een rit langs de dijken richting huis.

Al bij al een lekker stukje sturen al was het soms toch improviseren wat ook eens niet slecht is.
Laat ons hopen dat we volgend jaar weer kunnen rijden en als de weergoden dit lezen: doe maar 20 graden ;).
Bij de aankomst thuis stond de trip-teller precies op 180km. De rit in combinatie met de sfeer onder de andere motorrijders maakte het geheel weer compleet.

No comments:

Post a Comment