Friday, July 20, 2012

Day 6, Merano


Vrijdag 20 juli

Vandaag de toerist uithangen in Merano wat na 30min rijden bereikt was. Voor we fietsen gingen huren eerst een poging gedaan voor een bezoek van een Joods museum wat we bij aankomst toch maar weigerden gezien de lage verwachtingen.
Met wat handgebaren uiteindelijk fietsen gehuurd wat voor iedereen makkelijk was maar zeker voor de toekomstige moeder ;). Met de fietsen door het park gereden wat voor de paparazzi van dienst weer wat 
digitaal voedsel gaf.
Sportievelingen...de uiterst rechtse is zelfs een Merckx ;)
Wat daarna volgde was een combinatie van terras, markt, markt, winkels, warmte, terras en winkels :). Die markt was er trouwens een van extreem formaat hetgeen geen probleem was voor de vrouwen. Wat toch ook hier weer opvalt is de vriendelijkheid van de mensen hetgeen de sfeer ten goede komt. Wat ze niet snappen is het stoppen indien mensen via het zebrapad willen oversteken...het zijn niet voor niets Italianen he.
ijsjuhhhhhhh...
Na het afleveren van de fietsen het welness-centrum: Terme Merano bezocht ter voorbereiding voor morgen aangezien er morgen een bak water gaat vallen (gelukkig normaal gezien enkel zaterdag).
georganiseerde chaos onder de plaatselijke supermarkt...Italiaans...
Daarna via de Mc Donalds (kon niet anders...) terug naar het hotel waar we ook natuurlijk het terras nog s moesten testen. Het weer was vandaag 27 graden met regelmatig zon en op deze avond zou er onweer volgen. We eten vanavond weer bij het restaurant van eergisteren aangezien het daar heel goed was ondanks de wat kleinere porties (eten ;) )...