Monday, July 23, 2012

Day 9, l'ultimo


Maandag 23 juli

Bikkels Kevin en Tina gaan nog een motorrit maken en ik en moeders de vrouw trekken de toerist-outfit terug aan (zit als gegoten trouwens). Om 10u richting Bressanone met onderweg nog een geplande tussenstop die we niet meegenomen hebben omdat er niet veel te beleven was.
raarrrrr...
In Bressanone was dat gelukkig anders en dit met een temperatuur van 30+ graden.Bressanone bevat wat knappe kerken en marktjes, rivieren en het reed er zowat vol met eenwielers vanwege een event dat er toevallig bezig was.
knap
eitje ;)
Tegen 15u waren we terug bij hotel waar ik bij deze mijn laatste post typ van althans de vakantie in de Dolomieten. Onze koffers zijn al voor 95% gepakt en vanmiddag de motors alvast op de aanhanger vastzetten. We sluiten gelukkig af met goed weer en hopen dat bij aankomst thuis ook te zien wat volgens de voorspellingen redelijk moet lukken.
de buitenkant...
I follow riverssszzz
Nu nog even mezelf in het zwembad gooien en daarna nog eens goed pizza eten. Als de terugreis nu nog goed verloopt is dit weer een vakantie om in te lijsten. De komende weken, maanden zal ik nog wel een hoop (bijgewerkte, verbeterde,...) foto's posten.

Grazie Italia

Update 5-8-2012


Zoals beloofd in het verslag "day 8" van de vakantie hier de tekst die is ontstaan.
Toegevoegde waarde hiervan is 0 (of nog lager) maar met een goed gevoel voor humor is het redelijk te verteren :), komt ie:

Een toverfee herdacht sinds lange tijd haar haar te verven. Desondanks ontevreden te zijn, stileerde zij haar pruik met een stijltang en spaghetti-slingers. In een opwelling voldeed de stijltang over acceptabele maar ingewikkelde designs. Het ingewikkelde acceptabele apparaat desfuntioneerde misschien, toch gebruikte zij een andere pastasoort te vervoegen aan haar leven. Derde wereld hulp, armoedebestrijding zouden opgelost zijn mits deze spaghettislierten gedeeld kunnen worden met analphabeten en hooggeschoolde inwoners zoals Jan Joris en de restanten van de spaghetti-saus elkaar willen vermengen.
Daarom kwam plop de toverfee al dansend de spaghetti-saus ruikende nonkel Jos, een helpende teen toesteken. Dus werd oppergod Kevin alias abnormaal goede pee, het probleem toegezegd. Zijn compagnon besloot desalniettemin hiermee dit pruikje vies, slecht-ruikend en gestijld te vervangen door haarverf.

Dit is de zeer beknopte versie met waarbij redelijk wat zinnen verwijderd zijn omdat mijn blog ingesteld is op geen 18+-content :).