Sunday, July 15, 2012

Day one, Dolomieten


Zondag 00:00 vanaf De Klinge vertrokken richting de Dolomieten. De Qashqai als trekpaard voor de aanhanger met de twee Fazers. Tijdens de eerste meters op de Express-weg lijkt het rijden niet echt soepel te gaan aangezien de aanhanger behoorlijke schokken doorgeeft aan de auto. Na een paar km blijkt dit aan het wegdek te liggen (lang leve het Belgische wegdek :( ) en de rest van de ongeveer 1100km hebben we er dan ook geen last van gehad. Sterker nog het rijden met de aanhanger ging opvallend soepel en de bevestiging van de motoren was ook in orde.
The Departement
De rit verliep prima maar in het laatste kwart van de rit hebben we toch twee keer vertraging gehad. De eerste keer was door een doseer-principe met stoplichten en de tweede keer door de tol-punten.

Tegen 15:00u waren we bij het hotel dus de totale reisduur incl vertraging en pit-stops (met minder aangenaam geurende wc's: lees goor) duurde dus grofweg 15u wat we ook geschat hadden.

Bij aankomst in hotel de boel uitgeladen en meteen het zwembad op het dak van het hotel getest met alvast een Italiaans biertje. De temperatuur bij aankomst was 27 graden en zonnig wat dus zowat het tegenovergestelde was van in Belgie waar we met veel regen zijn vertrokken. Vanavond lekker gaan eten en uiteraard het Italiaanse bier ff nog ff testen ;).