Monday, July 16, 2012

Dolomieten Part Two

Maandag 16 juli
Na een goede nachtrust (wat niet moeilijk was gezien het tekort aan slaap tijdens de heenrit) en een douche met Italiaans water ;) ,om 9u naar het ontbijt. Bij het opstaan was de zon al goed aanwezig wat toch weer wennen is voor iemand die de afgelopen weken in België en Nederland heeft geleefd. 
Italy!

In de grote eetruimte was weinig volk aanwezig wat we opzich niet erg vonden. Het ontbijt was prima alhoewel het wel een uitdaging was om de eieren goed gekookt te krijgen. De getest tijd vandaag was 6,5min. Morgen moet deze tijd naar boven :). Hoewel we gisteren bediend werden door een minder vriendelijk iemand blijkt dat toch wel een uitzondering te zijn. De rest van het personeel is vriendelijk en geeft een goede service. 


Na het ontbijt een korte verkenning gedaan van het dorp. Het is voor ons een prima maar als je het dorp niet uit wil dan is er voor een vakantie toch onvoldoende. Er zijn in onze straat een hele reeks winkels enz. en na enkele min. rijden zit je in mooie steden of bij bijvoorbeeld een meer.
let it be!

Naar de "Kalterer See, Lago Di Caldaro" zijn we vandaag geweest. Dit is maar 14km maar je doet er wel 20min over aangezien we over een (kleine) berg moesten. Eenmaal aangekomen is dit echt zowat "rot in de roos". Het zicht dat je krijgt, 28 graden met volle zon en na goed zoeken zag je een kleine wolk. Tijdens het vertonen van onze zwem-kunsten blijkt de temperatuur van het water goed mee te vallen. "De Bikkels" hebben daarna de boel te voet wat verkend terwijl de dames (en bikkel Joeri jr. :) ) ter plaatse rust aan het uitbeelden waren.
Waar zon is, is schaduw

Hierna aan het meer nog wat gedronken met datzelfde geweldige uitzicht en dan naar hotel terug voor dat (lui) zweet af te wassen en een restaurant uit te zoeken.Dit restaurant is uiteindelijk een pizza/doner zaak geworden. Wat kies ik dan: een pizza met doner :) = lekkerrr! Daarna op balkon wat koude rakkers gedronken en de plannen voor de motorrit van morgen doorspreken. We willen om 7u aan het ontbijt 
zitten om daarna op tijd te vertrekken vanwege de temperaturen. Let it be!