Wednesday, July 18, 2012

Woensdag, de 4e dimensie

Woensdag 18 juli

Uitleg van de titel klik hier (wistejedatje)
Hieronder trouwens nog het weer tot het weekend :). (zaterdag staat er trouwens wel regen op maar verder ziet het er weer goed uit)

Het eten gisteren avond was prima in een typisch Italiaans restaurant met uuhhhmmm...typisch Italiaans bier ;). De prijzen liggen hier wel hoger dan in ons landje maar gezien de sfeer, smaak en mooie omgeving is de prijs/kwaliteitsverhouding niet verkeerd.

Woensdag 18 juli

Vandaag is het "hang-de-toerist-uit-dag". Om 9u ontbijt en daarna de Qashqai in richting Trento. Na 45min rijden de stad makkelijk bereikt via de tolwegen waarna we de toeristmode aangezet hebben. Trento is een mooie stad met de nodige historische gebouwen wat weer mooi meegenomen is voor een foto-gek als mij. Komende weken zullen er dus nog wel wat extra foto's volgen :).
Trento
Trento (2)
Na wat verkennen, winkelen en het betere terras-zitten besloten om Trento te verlaten en naar Ora te rijden. Feit dat we hier naartoe reden was omdat het op de route lag.

Dit dorp bleek een kerk en huizen te bezitten maar verder ook niks dus dan maar via een zeer mooie omgeving richting naar Bronzolo met "Don't worry, be happy" op de radio. In Bronzolo level 2 van relax-mode ingeschakeld en de defenitie van pitoresk beleefd. Combineer dit met muziek zoals Queen op de achtergrond en je vraagt je af hoe iemand stress kan krijgen.
One size fits all
Na het nemen van deze foto heb ik mijn snelste tijd neergezet richting de auto vanwege de romantische temperatuur van het asfalt :)
Kevin en Tina zijn met de motor richting het Garda-meer gereden met de motor. Enkele jaren geleden zijn we daar al op vakantie geweest (wat trouwens heel mooi is om te zien). Echte motorbikkels he :). Vanavond trouwens de voorbereiding treffen voor de motorrit van morgen.

2 comments:

  1. Aha de welbekende cd is ook aanwezig op de reis.
    Op foto 1 zie ik toch wel wat gelijkenissen met de fotograaf ervan, en ja dan bedoel ik de 'draak' en niet de weersvoorspelling want dat is een prentje en geen foto (jaja ik ben wakker en ik plaats dat omdak o al langer ken he filosoof ;-) )

    ReplyDelete