Wednesday, May 1, 2013

Per boot relaxen in Gent

Wat doe je op Koninginnedag? Juist, op de Leie dobberen met een bootje van Minerva :).
Minerva is een bedrijfje waar je boten kan huren voor een betaalbaar bedrag met een aantal mogelijkheden wat betreft de duur van de huur en het type boot. Het is eens iets anders en na een (meer dan voldoende) bevoorrading in de plaatselijk supermarkt op naar Gent.
Meriva Boat Company
Ahoy!
Schippers moeten ook eten he
Die zijn er dus ook voor schepen...
We konden vlakbij Minerva parkeren en na een korte duidelijke uitleg konden we vertrekken. De bootjes waren prima onderhouden en alles zag er netjes uit met vriendelijke ontvangst. Kort na vertrek waren de basisplaatsen ingedeeld: Wim speelde kapitein, ik zoals gewoonlijk paparazzi en de vrouwen met Sam achterin voor het overzicht. Ik mag zeker niet vergeten te vermelden dat zij ook gestuurd hebben en daarbij geen schade maakten ;). (getuige een foto onderaan deze post)
moet net passen
Under the bridge

Groot en spooky
Grazen...
er is altijd baas boven baas!
Uiteindelijk na ongeveer drie uur varen, drinken en eten,  terug gekomen en na wat aanvullende info over Minerva richting Hulst voor nog een stukje van Koninginnedag mee te pikken met zomerse temperaturen. Uiteindelijk weer wat nieuws meegemaakt en het zal dan ook niet de laatste keer zijn dat we iets dergelijks doen. Toppie!
De drijvende kracht ;)
HET bewijs dat de vrouwen ook de boel bestuurd hebben!
"Terraszitten" in Hulst met de dames en Sam in de reflectie